Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков нареди спешна проверка на

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков нареди спешна проверка на
Коментари Харесай

МРРБ разпореди спешна проверка на ремонта на пътя между Мъдрец и Гълъбово

Министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков  нареди незабавна инспекция на процедурите за главен ремонт на третокласния път III-5504 Мъдрец - Гълъбово. Ръководствата на Агенция " Пътна инфраструктура “ и ВиК – Стара Загора би трябвало до вторник да дават отчети, в това число и за опциите за замяна на водопроводната мрежа в селата Обручище, Медникарово и Искрица, които са в обсега на шосето. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на районното развиване и благоустройство. 

Проверката ще обясни какво са обещавали и създали последните министри на районното развиване и благоустройството пред жителите на Гълъбово и Обручище. Очаква се до дни да се обясни фактологията – има ли план, извършена ли е социална поръчка, определен ли е реализатор, подписан ли е контракт, има ли позволение за градеж и други, както и разновидностите за законови благоприятни условия за ускорение на процеса. На база на събранните данни в оптимално къс период ще се създаде проект за трайно решение на казуса за жителите на региона.

През последните годините хората на Гълъбово и Обручище стачкуваха неведнъж и получаваха обещания от няколко министри на районното развиване и благоустройството за ремонт на пътя. Третокласният път не е ремонтиран главно от 1976 година По него всеки ден минават над 2000 служащи от рудниците на мините към " Марица изток “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР